Algemeen

Tennisclub de Vierslag, opgericht  op 01 april  1976, is een actieve en knusse vereniging met zo'n 90 actieve leden. Tijdens het zomerseizoen worden er regelmatig toernooien georganiseerd en kun je lessen volgen bij een gediplomeerde tennisleraar. Ons tennispark bestaat uit 2 nieuwe kunstgras banen die in principe het gehele jaar te bespelen zijn. Het complex is verder voorzien van een oefenkooi, baanverlichting en een sfeervolle kantine.

Trainingen op vrijdag
Op de vrijdag worden bij TV de Vierslag tennislessen aangeboden. De tennislessen worden verzorgd door Roland Lucardie, hij is gediplomeerd tennistrainer (licentie A en B). Er zijn diverse lesgroepen voor kinderen (van 6 tot 18 jaar) en bij de senioren ook groepen voor beginners en gevorderden. Het is bij ons mogelijk om later aan te haken.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd, neem dan gerust contact op met Roland via 06-29293030. Of kijk op de website: www.tennisschoollucardie.nl.

Competitie
De competitie maakt van tennis een echte teamsport. Meet je krachten met teams uit de regio, en strijd voor je club. Nu ook in de wintermaanden!

Toernooien
Toernooien zijn de ideale mogelijkheid om je trainingsarbeid in de praktijk te brengen. Doe mee aan de wekelijkse competitieavonden op de donderdagavond, de verschillende seizoenstoernooien en natuurlijk de clubkampioenschappen.

Tennispark
Tennispark de Vierslag ligt tussen de bomen en heeft een prettige en intieme sfeer. De fraaie all-weatherbanen zijn zoals gezegd bijna altijd bespeelbaar, het terras is altijd gezellig en naast het tennis kan ook gebruik gemaakt worden van de jeu de boules baan.