Net als voorgaand jaar is het introducé toernooi een succes

De activiteitencommissie is het hele jaar druk bezig om leuke en sportieve activiteiten te organiseren voor de tennisclub. De één maakt schema’s de ander doet de inkoop  en sommigen “moi “komen er wat makkelijker vanaf. Mij werd dus  gevraagd om een verslag te schrijven over het introducé toernooi….prima!! Praten en schrijven is toch bijna hetzelfde ……(ahum) Vanwege weersomstandigheden ging het paasmaandag helaas niet door en is dus besloten om zondag 15 april nieuwe introducés te verwelkomen bij onze geweldige tennisvereniging.

De teams waren  als volgt :

Helen/Benardus -en- Miranda /Nynke -en- Douwe / Ronald -en- Ingrid /Klaas -en- Peter /Willem -en- Gretina/ Mathijs

We zijn gestart om 13.00 uur en het weer was fantastisch (als de zon scheen ). Nadat Menno de indelingen had gemaakt konden we eindelijk los om een balletje te slaan. De introducés  waren gelijk bloedfanatiek ,maar moesten toch ook  wel even wennen. Na een koprol,valpartijtje en een impressie van het zwanenmeer ging het in de tweede ronde al een stuk beter en werd er al leuk heen en weer gespeeld . Met zo nu en dan een lekker bakje koffie/sigaretje bleven de introducés super scherp en alert. En na 3 wedstrijden werden er dus ook al leuke rally’s gespeeld.

Iedereen kreeg de kans om 4 wedstrijden te spelen ,en om te ontdekken of er weer een nieuwe Nadal of een Venus William’s bij  zat. gelukkig bleek dat ook dit jaar weer het geval te zijn. Het waren stuk voor stuk weer nieuwe talenten!!!! Na de wedstrijden kon iedereen even napraten onder het genot van een lekkere borrel,ik denk dat ik namens de activiteitencommissie kan zeggen dat we ook dit jaar weer een geslaagd   introducé toernooi hebben gehad.

Voor verdere details kun je me bellen……

NN

Voor meer foto's klik dan onderstaande link

https://picasaweb.google.com/115411511950868351212/IntroduceToernooi2012?authuser=0&feat=directlink

Handelsonderneming Jelle Kuperus